Naděje Kdysi jsem byla,
nyní jsem.
Nesnívám s hlavou pod mostem
ani v růžové krabici.
Nehrozím, nespílám,
sleduji, hovořím,
signály vysílám.
Hluchým,
co nezří zář na nebi,
slepým,
co neslyší vichřici
v děsivém tunelu
nevědomí.
Stvořeni z popela
z rukou a do rukou
vracíme se k Tobě,
k lásce.
ST*
Děkuji.
***
Doufám i věřím
Krok za krokem
Noc i den
Teď
Když kráčící
Vidím
Hvězdu co se nemění
Nad ránem.
09.01.2023 08:07:27 | Fialový metal