Pěkná momentka z ranní optimistické Prahy prošpikované harmonií a trpělivostí občanů místních i přespolních...
09.01.2023 16:54:03 | Koala
Krásné ráno Jíťo.
ST
Hezky popsána matka měst.
Praha ... praská ve švech.
Stojím hodinu v koloně.
V deset jsem měl být na Smíchově.
Ani náhodou.
To je mazec.
Poskakuji nedočkavostí.
Snad se to pohne.
Nafta na R.
Do pr.... !
Do Prahy v pondělí raději vlakem.
Nechci být víc vulgární.
PS:
Kudy jsi jela ?
09.01.2023 09:55:46 | Fialový metal