ve tvaru všelijakém, světlo tam barvu tříští
na loži nepoddajném, cosi tam uvnitř hnízdí.
Co nikdo nevidí v barvě stejné, v zrcadlení
tam každým okamžikem, vše se dvakrát změní.
Nevidět nechápané, v středu světlo středem tmy.
Dopředu, dolů, nahoru, zpět tečou tam i dny
Bezčasí duše
vše i nic.
~☆~