Prstýnek z trávy upletený,
víle jsem na prst její dal.
Měsíc tím překvapený,
v rozpacích se usmíval.
Víla prstýnek si vzala,
odměnou mi její pohled byl.
Ke mně se sklonila a zašeptala,
a já se rázem probudil.
Zda byla to pravda,
nebo sen hravý – kdo ví ?
Jedno je jisté: já v dlani měl,
pramínek svinuté trávy.
kdo ví, co je sen a co realita? jestli se neprobouzíme do snu...
10.01.2023 10:26:55 | stormeater