Sbírka: Konec příběhu
Pod skalou co se taktak řítí
Kvítí si z toho nic nedělá
Veselá píseň u ohníčku
V dáli hučí splav
Pod skalou co se k zemi řítí
Požáry lásek
Praskot hlav
10.1.2023
Požáry lásek
Praskot hlav...to mě dostalo ;)))
10.01.2023 18:47:38 | xoxoxo
U ohníčku
pod skálou
šanci mají
pramalou
že se rána dočkají
u splavu, když zpívají.:)
10.01.2023 15:04:27 | jenommarie