Dnes v noci
mě opustily
sny
Vymizely
jak z údolí mlha
Do temnoty
mě
uvrhly
Už nehřejí
nehřejí
a ten krásný pocit
v nich
třeba - zkusit létat
sjel - jak dešťové kapky
z oblohy
Ztracené sny jak kapky dešťové
snad v perlách rosy zase vrácené...
Krásný den, Bufiku :)
15.01.2023 12:51:34 | Emily Říhová