Praze
Anotace: Barevnost života 2023.
Houkačka ulicemi se proplétá.
Čtyři bezdomovci zvedají láhev do světa.
Jdu postranní ulicí.
Jsou bez zubů a vole u nich převládá.
I jazyk drsný na ženu.
Nemají ruletu.
Kvíz proniknutí a skořápky.
Nejsou pro mě hrátky.
Čeština se ztrácí
i život krátký.
Nemluvím a utíkám.
Neotáčím se. Chuť nemám.
Igelitky táhnou
i tváře bez citu.
Mám chuť uprchnout v síle rychlíku.
Alkohol prosvítá.
Nešťastná života záplata.
Nevyléčí ani holoubata.
Praha brečí i se zalyká.
Přečteno 112x
Tipy 15
Poslední tipující: Bufik, Psavec, šerý, Marten, Vivien, Dejvis, Stanislav32, Frr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)