Mraky coby zem.
vzduch tichým vesmírem.
Prach hvězdy
zvláštní nese sen.
Proměnná v čase
nestálá ve své kráse.
Byla tu dřív, bude zase
zas jiná v jiném čase.
~☆~
Moc pěkně napsáno
12.01.2023 17:34:28 | Bufik
ách, závan v tmááááách.... ale vážně, je opravdu hezunká! taková něžná*
12.01.2023 16:00:15 | Sonador
bude .)
12.01.2023 15:53:10 | Constantine
St
12.01.2023 15:07:52 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?