Kapka Prahy
Anotace: Barevnost života 2023
Už mě to nebaví.
Chodník se barví.
Další nehoda vyštěkaná.
Nálada ubrečená.
Policisté píší do notýsku
a zklidňují chvilku.
On jel na oranžovou.
Okolní řidiči jsou opatrní.
Právě mě nepřejedou.
Respekt z mužů pořádku.
Pozorovatel hledí
a hledá kořalku.
Jsou to jen plechy,
co pojišťovna platí.
Nálada na bodu mrazu
a slovní prokletí.
Jdu do pekárny, milí zlatí.
Dám si na kuráž
cukrovou blamáž.
Den se krátí
a všude zvláštní draci.
Na Tylově náměstí lavička prázdná.
Nemám chuť sedět tam sama.
A do toho poprchává,
další špatná zpráva.
Divně tu zní la a la.
Přečteno 96x
Tipy 19
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Sonador, kudlankaW, Bufik, Stanislav32, Psavec, kozorožka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)