Nad střechami spících domů,
stříbrné zní flétny hlas.
Jakoby zastavil se čas,
pod střechami spících domů.
Hlas flétny probouzí prameny,
z nich pije zvěř i ptáci.
Zpět se voda neobrací,
hlas flétny hlídá ty prameny.
Stříbrné tóny k nebi posílá,
andělům k tanci hraje.
Tóny hřejivé, jako plášť z hranostaje,
do lidských srdcí je posílá.
pěkný, až na chudáky Hranostaje .)
13.01.2023 13:31:21 | Constantine