Anotace: humanitních věd
Sbírka: Dva svetry
na noze mi něco hnisáněco jako neurčitosmrdí to jak chcíplá krysaneurčito chce být skryto
určete už jednou přesněco to smrdí tak otřesně
co je zdrojem toho hnisudo sebraných pište spisů
Já znám smrad pouze ze chcíplého potkana.
14.01.2023 14:52:21 | Stanislav32
Fajn rispet.
13.01.2023 23:44:15 | Psavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?