Vítr šeptá
Anotace: Barevnost života 2023
V kruhu bezpečí
zpívá vánek nejkřehčí.
Milý hladí vlásky
a sune se děj do pohádky.
I tak to bývá v lásce,
jistější než v sázce.
Pomilujeme se v přírodě
v prožitcích i na Plejádě.
Vítr fouká laskavostí
a my jako děti v hravosti.
Jeden, dva - svět nám patří
a slyším píseň školní.
Hlídej lásku, skálo má,
než se s ránem vytratí.
Našla ódu hlava má.
Je šťastná, když ploužení
díky větru má.
Přečteno 111x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, Frr, Iva Husárková, Bufik, Ruda Štola, Helen Mum, Kett, Psavec, Stanislav32, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)