Kam až tě cesty zavedou
Anotace: Based On A True Story.
Kam až tě cesty zavedou
#apogeum #aphelion #perihelion
Když sleduješ andělská znamení a když rudá srdce ze tmy se zjevují, když brodíš se vlčí mlhou na hranicích divočin a měst, pak v jantarových ránech se ocitneš.
A když mlha ustoupí a Slunce začne padat k zemi, když bortí se nebe a Slunce sráží se v kapkách v tvých dlaních, pak na malý okamžik procitneš.
Pak letíš vysoko nad nebem a po drahách zmrzlých hvězd, zasypán zlatým prachem konec svého já na obzorech zvěstuješ.
Zimní slunovrat 2022
Přečteno 115x
Tipy 7
Poslední tipující: Ruda Štola, Sonador, šerý, Bufik
Komentáře (2)
Komentujících (2)