Zacinkaly skleničky
múzy píšou básničky
básníkům je potom dají
úplatu však radši tají
Když chce líbat básníka
s veršíky hned utíká
velké má každá nadání
však staré jsou na líbání
Vždyť i múza stoletá
pomalu též odkvétá
navnadit chce mladé muže
poetou, že stát se může
Staré dědky nelíbá
na nás je moc nevlídná
tak se s verši lopotíme
básničku než vypotíme
Tohle je super, usmívám se, děkuji, ST :-)
18.01.2023 14:06:34 | NigarKalfa