Na louce květy vonné
záplava barev a vůní.
Bylinka jediná každá
prazvláštní věci umí.
Voní okolo všude
na co všechno to bude?
Uvidíš, krásný to kraj
a z hrnku voní teplý čaj.
~☆~
Když se tak v tomto čase koukám po loukách, přijde mi, že už snad i pomalu raší, v lednu tak krásně zelená se málokdy vidí.
17.01.2023 14:08:31 | Vivien
Že už jsi nedočkaví a výhlížíš jaro? No já taky a už aby bylo tu!
Povedeně jsi nechal přivonět bylinkovou.
17.01.2023 01:51:35 | šerý