Osudí
Karty si prohrál
a šibal se Ti posmívá.
Osudí cesta blátivá.
La a la.
Mimo lidí.
Karikatura bláznivá.
Keř usychá i nenarozený se lká.
Zvěř v přívalu emocí.
Ďábel hovoří a toká s proroky.
Světlo je zvláštní.
Tak se nevěš.
Život tristní.
Raduj se, že je umění,
kam se žal schová,
když cítíš se jako nula.
Zítra nemusí být,
co dnes.
Pravda zná souvětí
i tu nejnepatrnější z cest.
Vzkříšení dalo světu kvést.
Přečteno 99x
Tipy 24
Poslední tipující: Dejvis, Kan, Marten, Stanislav32, Vivien, šerý, Psavec, Bufik, Krahujec, Frr, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)