Prázdná
Třes a nic.
Ovace nemá klíč.
Finále bezmoci.
Teď a nebo nic.
Vypadl smích.
Asi z okna.
Nic víc.
Volám v presu těla obnovu.
Leze mi vše nad hlavu.
Psychóza v plném rozsahu.
Výtah mě pohlcuje,
zdraví mě a já v průvanu.
Den mluví.
Já nemohu.
Klap. Konec filmu.
Přečteno 104x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Kan, Marten, šerý, Psavec, Bufik, Frr, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (3)