Cosi nese se vzduchem,
jak jemný zvláštní parfém.
Vůně dálek a jara
kde ona se tady vzala?
To touha jara
zvolna jí zavolala.
Kvetoucí louky, jara čas
už aby oslovil každého z nás.
Šálek čaje
V nose vůně šimrá
Pšík....
Brzy skončí zima.
~☆~