Dnešní klouzavá
Anotace: Barevnost života 2023
Stírám pot.
Venku sníh.
Mrazivý to krok.
Držím si kosti v náruči.
Teploměr poroučí.
Proti pádu učím se kýchat.
Pro pána krále.
A tak dále.
Je zima.
Tak přeci nebudu vzlykat.
To bílo je dobré dýchat.
Přečteno 81x
Tipy 15
Poslední tipující: jort1, Stanislav32, Květka Š., Kan, Fialový metal, Psavec, Marry31, Koala
Komentáře (6)
Komentujících (4)