Hluk magistrály
Anotace: Barevnost života 2023
Auta, smog i chvat.
Dívá se udivený pták,
co zabloudil o čtvrt století.
Hlavou trčí do oběti.
Vznáší se křídlem pevným.
Pod ním sanitka jede krokem rychlým.
Světla, prach i prázdno.
Zprávy hlásí polojasno.
Ptačí zpěv končí
a cítí vůkol chladno.
Lavičky plné bezdomovců.
To je též Praha.
Občas drsno.
Přečteno 162x
Tipy 20
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, kozorožka, Marten, Frr, šerý, Psavec, Květka Š., Fialový metal, Kan, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)