Voní vřelý šálek kávy,
zelený vedle voní čaj.
Zastav se chvilku v vůni
s myšlenkou chutě si hraj.
Chutná a voní.
kolem tichá hudba zní.
Nadechnout se při tom zvolna
Dovolit tak chuti sny.
~☆~
krásný závěr .)
19.01.2023 12:33:19 | Constantine