Deux signes
Anotace: ...volné pokračování k Portrait de signes
...
A možná už nevíš
jak dál
Chceš položit svou duši
na hladinu
Ale je Ti příliž líto
těch nevinných labutí
Nedokážeš zkazit jejich krásu
Ublížit té krystalické harmonii
(svým tělem)
Ne
Smysl života odešel
Labutě jsou pro Tebe všechno
A tahle noc smyslností líbá
Tvoje přenádherné vlasy
Smysl života odešel
Ale labutě zůstaly plovoucí dále
na smuteční hladině
A Ty jen tak stojíš nad propastí
la muerte et la vie
Nic krásnějšího jsi neviděla
A teď když je všechno tak samozřejmý
Život i smrt
Zdá se že se vznášíš
Nad vším
Komu zvoní hrana?
Nad vším
Jak se bude jmenovat?
Jen se vznášíš
Labutě Ti jsou bližší než vlastní život!
....
Od té doby žiješ dál....
Na křídlech labutích
Komentáře (1)
Komentujících (1)