Jasná noc,
tisíce na obloze hvězd
Temná modř i čerň
Jasné světlo jejich cest.
Měsíc co pastýř
bledne světlo jejich
Však stále tam jsou
Zas světu se ukážou
Snění hvězd
i kometární prach
Nebudí uvnitř strach
Toulat můžem se v snách
~☆~