Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
ano...duše mluví k těm, kdo poslouchají...nech ji, ať tě vede...ona zná tvou cestu lépe, sama ví, kde leží její štěstí...a štěstí duše je štěstí od Boha
20.01.2023 17:35:55 | stormeater
ST Krásně napsáno. Co dodat. Snad jen že to je ta chvíle, kdy člověk zjistí, že je jen půl Člověka, půl Bytosti, půl Duše. Ta touha, kterou cítí, bolest samoty, je voláním po Celosti. Je ale tak těžké v labyrintu světa najít ráj duše, tu druhou půlku a sjednotit sám sebe s Druhým, když mezi námi stojí tolik stěn kobky hmotného světa. Toť má zkušenost, má cesta. Mám pocit, že ona Celost a Bůh jedno jsou.
20.01.2023 11:07:05 | kozorožka
Znamenité.vystizne.libi se mi častěji zkousej obejmout to dítě,co máš v sobě.
20.01.2023 08:22:08 | mkinka