Změkčilý rockový zpěvák smutní za ztracenou partnerku s přebytkem mužské energie
Anotace: Univerzální Beatles píseň o lásce
.
den co den
sleduji z popelnice před vaším domem
tvé nevhodné chování
porno stehniska
těsně navlečená do něčeho růžového nebo květovaného
způsobují mému egu infarkt a silné kýchání
nevoď si domů kamarády!
ne, nevoď si do svého doupěte kamarádky!
cožpak už mě nemiluješ?
přitiskni chladivou dlaň na čelo
rozverně polož těžká ňadra na tvůrčí bordel mého pracovního stolu
strč mi do zadečku teploměr
minutu až minutu a půl si o mě dělej starost
naplň misku
natoč mi do pítka čerstvou kohoutkovou vodu
neboť já i křeček Ravenhurst jsme bez tvé pečující energie v koncích
.
Přečteno 116x
Tipy 10
Poslední tipující: Ruda Štola, Marten, Sonador, Lighter, šerý, Fialový metal, Frr, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)