kéž včely zimu přečkají
a touha květů ať je vítá
ať jaro letí po kraji
to naděj v život zase svítá
chlad ze své kůže vyklepu
chci srdci zpívat do tepu
než přijde ke mně další zima
tak zestárnu vám před očima
Mluvíš mi z duše. Skvělé!
25.01.2023 21:39:46 | Narra