Za Božím mlýnem
Boží stáj,
v té stáji koně vrané.
Až naplníme
po okraj
láskou své milované,
.
až naplníme
po okraj
láskou i sebe sama,
ten, který dříme,
dá si čaj
a tam, kde nebesa má,
.
to stádo koní
vyžene
a jeden přijde k nám
a bude chtít pít
z pramene
lásky, co k tobě mám,
.
co já mu dám,
má malá...
.
všecičku jsi mi
vybryndala...