Anotace: ...
mohli jsme mít malé štěstí
škatulku sirek
s palmičkou na hlavě
a kdyby nám to náhodou nevyšlo
starali bychom se
střídavě
mohli jsme mít Mickey Mouse
dokud jsme oba v kondici
zatím nejsi v menopauze
já nejsem v krajní pravici
ale teď máme hovno
já mám dluhy
ty máš strie
a svý divný
teorie
o tom proč to nevyšlo
sadismus
autismus
umělý knírek
menstruační kalíšek
škatulka sirek
nové koště dobře mete
to naše se zlomilo
s pocitem Tak jsem tady světě
všechno náhle skončilo
bývá to tiché
málokdy někdo něco řekne