Kdekoliv tak být,
uvnitř harmonie klid.
Šum listů i vln
sluncem pohár plň.
Nebe hvězdné
i kterýkoliv čas
To krásné
co ukryto v nás.
Souznění
zmrazený čas
Ruku v ruce
užívat si krás.
Rozhánět dotykem mraky
Na rtech úsměv vykouzlit.
Osušit zbloudilou slzu
v všem sebe podpořit.
~☆~