Drápy zarývá hluboko do kůže,
silně tlačí, ta bolest je tak ostrá.
Svými svaly svírá tělo objetím škrtiče,
zákeřně vychutnává si zvuk, jak kostra praská.
Jedem škorpióna paralyzuje celé tělo,
z očí slzy roní se do kaluže zklamání.
Na duši zrazu pocit chladu a šero,
nikdo neslyší to zoufalé volání.
Ta mrcha, jenž nese jméno Zrada však netuší s kým má tu čest,
odhodláním zachránit se ruce zatínají se v pěst.
Poslední střípky sebeúcty k obnovení síly mají velký vliv,
jako Fenix z popela povstává tělo odolnější než kdy dřív.