Jen s někým dá se dělit
o dobré či o zlé.
Jen někomu jde věřit
než zalezeme pod zem.
V životě mnoho falší
nepravd i poloprad.
Tak proto o to radši
s někým, že mohu pravdu psát.
~☆~
to je štěstí veliké...*
29.01.2023 16:37:56 | Sonador
Toto se mí líbí.
26.01.2023 18:44:01 | mkinka
V nouzi poznáš přítele, a snad i lásku. Ale proto nouze jsou, abychom poznali ty pravé bližní. Tak to vidím já. Co je vzácné, je vzácné ve všech smyslech slova :-)
26.01.2023 18:06:26 | kozorožka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?