asi už půjdu spát, začínám v tom plavat. Vlastně už si teď nejsem zase tak jistá...promiň
06.04.2007 00:55:00 | mamina
počkej, mám v tom zmatek...Ty jsi Vivi? Nebo jak...já vím, je spousta hodin, ale sedím nad učením a trápím se tím, že mi to nejde. Ale tohle mě rozhodilo ještě víc...
06.04.2007 00:53:00 | mamina
Jsem si říkal co se děje ....
.... ale když z toho jara blbnou i 99 leté "babičky" ..
tak to jsem asi v pořádku ... když z toho magořím taky ...:-))
29.03.2007 17:05:00 | HarryHH
Loti, já nějak nechápu... nechápu to Tvé přirovnání u mě ke komentu u Tvé básně??? Ve svém komentu jsem to myslela tak, že mi připadalo, že máš v noci ještě větší talent na psaní básní než ve dne... to měla být poklona, víš... asi jsem to napsala blbě?
25.03.2007 12:03:00 | Levandule
je krásná...díky za komentík (ta dnešní nebyla o mě, ale pro dceru na požádání)
25.03.2007 01:08:00 | mamina