Dnešní
Anotace: Barevnost života 2023
Dlaně dají energii
a úsměv sympatii.
Ženství pokvete v melodii
přes hukot zdí.
Jádro duše mluvit smí.
Myšlenky ťukají steskem
a hledají pramen dní.
Pohled ševelí.
Praha má zákulisí
a zná hry dětí.
Pozor, míč letí.
Procházka nekončí.
Přečteno 164x
Tipy 20
Poslední tipující: Amonasr, Bufik, Fil, Sonador, Caliéry, kozorožka, Kan, Psavec, Stanislav32, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)