Anotace: V životě jsou kroky, které musíte udělat, abyste se posunuli dál. Někdy jsou příjemné a jindy ne. Nicméně jsou okamžiky, kdy musíte složit karty a odejít ze hry s hlavou vztyčenou...
Tak bych převzal názor Lesana -super*
Tvé vítězství - racionality. Někdy člověk dojde k přesvědčení, že tudy cesta nevede. Snad že člověk ustoupil, aby si čas zakoupil. Mýslím, že hledáš vítr, který boží mlýn... však sama víš, a já dál nepovím.*
27.01.2023 23:23:23 | šerý
Děkuji za komentář :) nicméně občas je jediné racionální řešení ty pomyslné karty složit :)
17.02.2023 22:42:50 | AngelLia31
Závažné téma, jen se mi zdá ve verších poněkud roztěkané. V oblasti lidských potřeb je někdy i opovážlivé nalézt kompromis mezi city a racionálním řešením. Jenže to už je i otázka vztahů v rodině a na to jsou jiní odborníci. I tak jsem přesvědčen, že není třeba skládat karty, spíše mít ten vnitřní stav duše, že pro řešení jsem udělal vše, co bylo v dané situaci možné.
27.01.2023 23:00:50 | lesan-3
Vážím si tvého názoru. Občas je ale nejrozumnější řešení složit karty a jít k dalšímu stolu. Minimálně situace, o které jsem psala, se to tak týkalo. Jiné řešení nebylo :)
Nicméně toto téma je rozhodně složitější a nedá se paišalizovat.
17.02.2023 22:44:49 | AngelLia31