Život je takový, jaký si ho uděláš,
krásný milovaný takhle ho máš
PÍČOVINA
Život tě ničí, ničí tě lidi.
Nevíš co děje se a stejně bez viny.
Život za nic nemůže. Ani Bůh a láska. Snad z části tvůj intelekt, snaha a hlava. A žehrat na osud? Když i "nohy" rozhodnou!
Určit od života podraz? |A jaký směr mu člověk dal? Někdy soucit, někdy ironicky se mu smál? Je to s obžalobou potíž. Ono totiž...
27.01.2023 23:41:39 | šerý