Já jsem taky blondýna, a tato básnička mně taky potěšila, píše překrásně:-)))
24.06.2007 09:18:00 | Tereén
hezoučké... myslím, že ať už bysme (mluvím za všechny slečny) měli jakoukoli barvu vlasů, takováhle lichotka by nás u srdíčka zahřála... :-) mocky se mi líbí tvoje básně, jen písej dál, píšeš mocky pěkně...
25.03.2007 15:41:00 | Nikytu
Opět krásná básnička. Každá žena si po přečtení tvých básniček tohoto typu musí připadat krásná....já taky:-))
25.03.2007 00:12:00 | Lorraine