~~~~~~~~~
Na kraji lesa
statný strom stojí
kdo půjde okolo
trochu se bojí
strom má asi duši
má hlavu i tělo
a proto se stromu
mluvit zachtělo.
Pozdravil tiše...
spíš listím zašumí
totiž nic jiného
ten strom neumí
proto se u něho
na chvíli postavím
a jenom lehounce
strom rukou pohladím.
On se jen zachvěl
ne,větrem to nebylo
to moje hlazení
prý se mu líbilo
a tak hned rozkvetl
květy prý pro krásu
a jeden mi zapletl
do mých vlasů.
Že tě mám obejmout?
Ne,to já nedělám
já si teď raději
s tebou popovídám.
Pak stromu řeknu
tak měj se fajn
příště ti na větev
ozdobu dám.
A strom mi zašeptal
já děkuji vám...
~~~~~~~~
Vše je v pohybu, tráva, rostliny, a i živý strom.Zrychlené kamerové záznamy to jasně potvrzují.Pěkné:-)
31.01.2023 14:58:45 | Jeněcovevzduchukrásného