dlužím to tvému pokornému tichu
souznění
prázdno přesýpáno plností
zrno plevy plevy zrno
hudba vesmíru kráčející po hrotech hvězd
rozechvělá
rezonující
na rtech všeobjímajících
jsme ti dlužni nedosažitelná jsme ti tolik dlužni
my bláhoví tuláci po hvězdách
trosečníci uvěznění ve vlastních nitrech
dlužím to tvému pokornému tichu
až tam za slovy
až tam v dotecích
soucitná jemnosti
ach slova bláhová
čas mlčení
čas naslouchání
čas pokorných jehňátek
sám navléká nám prsten věrnosti
dech