Prach hvězdný
Jsouc v sférách duše.
Obrození mysly
dávno proběhnuvše.
Kometární záře
obtisknutá líc
Tmou zastřený měsíc
Ve stínu létavic.
Měsíční halo,
ohon co tětiva luku
Světlo létavice
Zář pronikla k duchu.
Zůstala
kam létavice letí
V kůře měsíce
Rozmanité smetí.
~☆~