V zápise píši
poslední větu
poslední slovo
poslední písmeno
na konci tečku
Lásko
jsi světlo
jsi teplo
jsi něha
mých dnů
V srdce své
mám vtisknuté
Tvé nádherně hnědé oči
krásnou usměvavou tvář
hlas
i cit Tvých dlaní
Vzpomínky vlité
moře neodplaví