Krajina duše
její svět se jiný zdá
Co do ní patří?
Čím oplývá?
Jinou každý má
podobnosti různé jsou.
Do krajin snů
občas nás zanesou.
Gravitony citu
nikdo je nezměří.
A přeci tu jsou
Kdo na ně uvěří.
~☆~
takové gravitony můžou jednomu úplně rozházet kvarky!:)
tyjo, super nápad, super text*
30.01.2023 09:41:35 | Sonador