Usebrané spisy
Psával jsem dopis svému já,
pocitů v hlavě tenkrát spoustu
a stopu mokrou od inkoustu
sám sobě přes rameno čet.
.
Psával jsem dopis tvému ty
a nechal ležet dlouhé chvíle,
abych snad příliš rozpustile
nepřemaloval ti tvůj svět.
.
Teď se tu tiše probírám
tím zaprášeným almanachem
dopisů, co jsem nedal číst.
.
Ač v každém trochu umírám,
tím jedním jsem si jist.
.
Prázdnota těžkne naším strachem.
Přečteno 168x
Tipy 17
Poslední tipující: DuvtipnyCmelak, jitoush, Marten, Psavec, kozorožka, Kan, šerý, Marry31, Bufik, Fialový metal, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)