zceleno Tajemství
sebevědomého bytí
napij se z pramene
sdílej... radosti žití
nadechni pravdivé
u brány světla stojíš
klíč co máš na srdci
se zámkem snadno…
Teď!
Dýchej, dýchej!
11.03.2023 22:07:52 | La Suneteto
Nadechla jsem se, abych ustála tu jemnost.
Velmi pěkné veršování milá Sonador.
01.02.2023 18:22:27 | Jarunka
Jojo, světlo je fenomen. Když jej v hlavě, srdci nemáš, neosvětlíš. A to je potíž.
Uvadáš li dojdeš, na pokraji sil doplazíš se
najdeš zdroj ten pramen svěží
douškem život zvládneš
i bez otěží*
Pěkné napsané máš ty říkačky. Byť krátké jsou, jak podvlíkačky.*
31.01.2023 20:56:01 | šerý
už pro tyto tvé komentáře stojí za to je psát:) ...podvlíkačky ještě budou třeba;) děkuju šeráčku*
02.02.2023 08:45:18 | Sonador
Taková milá, svěží :)
31.01.2023 20:31:56 | Narra