Kouř z cigaret
Přerývaný dech
Kolem hlavy kouř z cigaret
Divoká spletitost budoucnosti
Jež nikdo z nás nemá dosytosti
Žít tady a teď.
V mocnosti opomění světla
Pro nás již budoucího světa
Hmota jež kolem rozplývá se
divotvorné tvary divných hmot
Jako sloučeniny splývajici v svět
Lítá kolem hlavy můj kouř z cigaret
Ta nekonečná bíla struktura
Mizí v minutě přítomnosti
A Nikdo
Nikdo z nás ji nemá do sytosti
Bezcílné bloudění tam a zpět
Lítá kolem hlavy náš kouř z cigaret
Prazdnota temnoty světlo světa
Jež probouzí myšlenky hned
Zamotá hlavu omámí tě
Nezbyde víc než jen přerývaný dech
To protoze tě zabijí tvůj kouř z cigaret
Přečteno 157x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Fil, Psavec
Komentáře (5)
Komentujících (3)