Sbírka: Dva svetry
jen ti zmizí uhry z tváře
tak se začneš cítit staře
rychle jsme svůj život žili
mladý každý je jen chvíli
že čas plyne jako voda
opakovat zdá se škoda
naše krása už je v čoudu
těžko plavat proti proudu
to jsou zase prázdné fráze
žije se však s nimi snáze
to jsou zase plané rady
já chci být zas chvilku mladý
mládí nesmírnou má cenu
pro něj do pekla se ženu