Anotace: ...
hráli jsme tu hru
kdo dřív uhne
tvoje oči byly klíčový dírky
vzrušeně jsem se do nich díval
viděl jsem jak se převlékáš
jak si lascivně děláš z vlasů prstýnky
jak si mažeš krém po stehnech
moje oči byly dva septiky
plný splašek
viděla jsi jak řídím dvě auta naráz
jak sleduju japonský fetiš videa
kde dvě ženy pomocí skleněné desky
rozmačkají malého lvíčka
a tvoje víčka
jako sklíčka
sklíčka dotykov