Praha jiná
Anotace: Barevnost života 2023
Jdu ulicí
zase v sobě dvě auta.
Bezdomovec spí
a vedle něj láhve piva.
Stromy jsou pochodní myšlenek
a hasím s nimi brek.
Nemůžu zachránit celý svět.
Vidím karty a ten i ten, co sběh.
Příběh mnoha disfunkcí.
Procházím a stojím kvůli červené.
Krach úniků občas duše nepřijme.
Máme jádro srdce i naději,
co nezahyne.
Čas v tísni velkoměsta plyne.
Song sanitky zablokované.
Den prchá i dere.
Obloha tká jinotaje.
Přečteno 115x
Tipy 19
Poslední tipující: Amonasr, piťura, kozorožka, Stanislav32, Marry31, Kan, Marten, šerý, Psavec, Tvbm, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)