Magické formule
Ta místa vhroužena v křehkých mhách
Tam těkavý pach se do čiv vpíjí
Na dlouhých stvolech z květů s nimi
Skryt v šlemu z toulavých modrých lamp
Tam těkavý pach se do čiv vpíjí
V jeho kouzlech smysl tiše chřad
Skryt v šlemu z toulavých modrých lamp
Šepot z těch tajemných delirií
V jeho kouzlech smysl tiše chřad
Jak tu rozpínal se hlas tak tklivý
Šepot z těch tajemných delirií
Z nachových zátočin nočních drah
Jak tu rozpínal se hlas tak tklivý
Šarlat co se plíží v křehkých mhách
Z nachových zátočin nočních drah
Skrytých kde se plynné bludy sytí
Přečteno 145x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, jenommarie, Pablo Kral, Frr, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)