Dnes lezete jako šneci,
ale normálně spěcháte všeci.
Dnes jsou ulice plné hovorů,
a probírají spolu řadu názorů.
Co je to za divný den?
Jindy když člověk pozdraví,
Váš krok nikdy nezastaví.
Ani když jste se neviděli pár let,
hlava míří stále vpřed.
Co je to za divnou společnost?