Nemám ráda lidi,
co ve věcech pídí,
o čem nic neví,
v tom rádi slídí.
Rýpají v hovně,
velice usilovně,
nakydají hnůj,
hlavně že je tvůj.
Až vyšťárají drby,
i ze staré vrby,
roznesou pomluvy,
bez jediné omluvy.
Ti, co rejpaj v hovně, chodí někdy rovně?
03.02.2023 15:59:59 | Špáďa
A když se prokáže, že to byl jen kec, je z toho srandy kopec. Však stihl dost škody napáchat.
02.02.2023 21:07:27 | Narragan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?